اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

آغاز طرح زمستانه پلیس راهور از ۱۵ آذرماه

آغاز طرح زمستانه پلیس راهور از ۱۵ آذرماه رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز طرح زمستانه در جاده‌های کشور از پانزدهم آذر ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز یکشنبه ۵ آذرماه ۱۴۰۲، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا سردار سید کمال هادیان‌فر، در کمیته هماهنگی طرح زمستانه پلیس راهور اظهار داشت: بیش از یک هزار و ۴۰۰ گردنه و محور در کشور وجود دارد که ۱۱۰ گردنه آن برف‌گیر بوده و هر ساله زمستان مشکلات زیادی را برای رانندگان ایجاد می‌کند.

وی افزود: بر اساس آمار پزشکی قانونی شاهد افزایش ۷.۳ درصدی متوفیان تصادفات در سال جاری بوده‌ایم، البته این آمار در نیمه دوم سال کاهشی بوده است.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه افزایش ۶ درصدی تردد‌های جاده‌ای گفت: به طور میانگین هر ساعت دو نفر جان خود را از دست می‌دهند و به ازای هر یک فوتی ۲۵ نفر مصدوم در تصادفات جاده‌ای بر جای می‌مانند.

هادیان‌فر افزود: تا به امروز بالغ بر ۱۲ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست داده‌اند، ۵۱ درصد از تصادفات مربوط به عامل انسانی و البته ناایمن بودن خودرو‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه ۶ درصد از مصدومان تصادفات در حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند تصریح کرد: این آمار نشان می‌دهد که باید ناوگان اورژانس و هلال احمر و همچنین امداد هوایی تقویت شود.

رئیس پلیس راهور انتظامی کشور تصریح کرد: بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی ۴۳ درصد از مصدومان تصادفات در بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند؛ این آمار را پزشکی قانونی اعلام کرده است نه پلیس، این افراد در بیمارستان‌ها به دلیل ضربه مغزی و یا خونریزی جان خود را از دست می‌دهند که این موضوع باعث می‌شود توجه جدی‌تری به بخش ترومای بیمارستان‌ها شود.

هادیان‌فر با بیان اینکه طرح زمستانی امسال با ۷۵ هزار نیرو از پلیس، راهداری، اورژانس، هلال احمر و ... اجرا خواهد شد، گفت: طرح زمستانی پلیس راهور و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی از ۱۵ آذر ماه در شهر‌ها و جاده‌های سراسر کشور اجرا خواهد شد؛ همچنین رزمایش طرح زمستانی نیز در تاریخ ۲۰ آذرماه در دانشگاه علوم انتظامی برگزار می‌شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار